Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Taarabt: «Ο Nunez είναι μια μίξη Suarez και Cavani»

Taarabt: «Ο Nunez είναι μια μίξη Suarez και Cavani»

Τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στη Benfica, Darwin Nunez, αποθέωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της QPR, Adel Taarabt με δηλώσεις του σε Αγγλικό μέσο.

Ο Μαροκινός χαρακτήρισε ως μια μίξη Luis Suarez και Edinson Cavani τον 22χρονο, τονίζοντας πως θα δουλέψει πολύ σκληρά για τη Liverpool.

Μιλώντας στο TalkSport ανέφερε:

“ Θα δουλέψει τόσο σκληρά για την ομάδα – είναι σε φόρμα, αν δεις το σώμα του είναι πραγματικός αθλητής. Είναι μηχανή, για μένα, τώρα Premier League, σίγουρα θα σκοράρει 100%. ”

“ Το είδατε στο Champions League, τα δύο παιχνίδια που είχε κόντρα στη Liverpool, ήταν καταπληκτικός. Ακόμη και μετά το παιχνίδι, το δεύτερο παιχνίδι, όταν σκόραρε μετά τον αγώνα, νομίζω ότι ο Klopp πήγε απευθείας σε αυτόν και είπε «τι παίκτης» ”

“ Βλέπετε τη Liverpool, πήρε τον [Luis] Diaz από την Porto, βλέπετε πόσο καλός είναι. Για τον Darwin, δεν ξέρω πότε θα είναι επίσημο ή αν σίγουρα η Benfica θα τον πουλήσει, έχω ακούσει [τα δημοσιεύματα]. ”

“ Είναι ένα μείγμα Cavani και Suarez, μπορεί να πηδήξει, να τρέξει στην πλάτη της άμυνας, για μένα, είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Αυτή τη σεζόν: 34 γκολ, έξι γκολ στο Champions League, δύο εναντίον της Barcelona, της Bayern Munich και της Liverpool. ”

“ Το πιο σημαντικό [πράγμα], ειναι να έχει το κεφάλι του, συγκεντρωμένο, για μένα, το μόνο [πρόβλημα] στη Liverpool είναι το γλωσσικό εμπόδιο. Πέρυσι, όταν έφτασε από την Almeria, κανείς δεν τον γνώριζε πραγματικά, αλλά ήταν ήδη μια μεγάλη μεταγραφή, πολλοί άνθρωποι εξεπλάγησαν. ”

“ Όταν τον είδαμε στην πρώτη προπόνηση καταλάβαμε ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, κατά τη γνώμη μου. ”

Ο Darwin Nunez έρχεται στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com